Мъж изгоря в Шумен от неизгасена цигара

Незагасена цигара е най-вероятната причина за възникнал пожар в жилище в Шумен на ул. “Дедеагач”. Огънят е усетен от живущи в кооперацията, където се е разразил пожарът. Сиганлът за горящия апартамент е подаден ок. 18 ч. 10 мин. на тел. 112. На мястото са изпратени екипи на полицията и пожарната. За локализиране на тлеенето са хвърлени близо 500 литра вода. Според някои източници е установено, че апартаментът е с непрекъснато електрическо захранване, което изключва възможността късо съединение да причина за инцидента. Според други елзахранването е било прекъснато.

На легло в една от стаите на овъгленото жилище е открит 44-годишен мъж с 50% обгаряния по тялото. Самоличността му е изяснена. Става дума за Ивайло Иванов. Мъжът е откаран в специализирана клиника във Варна с кола на Спешна медицинска помощ. Той е починал във варненското лечебно заведение ок. 2 ч. 30 мин. в събота. Взета е кръвна проба, която ще установи дали обгорелият е бил под въздействието на алкохол при инцидента, от който е загинал.

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4