Полицията издирва жена за касапницата в Нови Искър

Петте жертви в къщата в Нови Искър са с по една прострелна рана. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти в близост до мястото на инцидента.

Във връзка с днешното тежко криминално престъпление в Нови Искър полицията издирва Кети Николова Кюхова, на 44 години, съобщават от пресцентъра на МВР.

Хората, които разполагат с информация за търсената жена, ще помогнат за издирването й като позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана!

Съседи твърдят, че Кети Николова Кюхова е роднина на част от жертвите.

Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая в Нови Искър, заяви на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров. Касае се за семейство, което от около 1,5 година се е преселило от София.

Жертвите са пет – баща, син, дъщеря на съпругата, младеж – неин приятел и възрастна жена – майка на съпругата, които, по първоначални данни, са открити застреляни с по един изстрел, заедно с кучето, вероятно в Новогодишната нощ. Става въпрос безспорно тежко криминално престъпление, извършено хладнокръвно.

Както е известно, на адрес в Нови Искър полицаите се натъкват на общо 5 тела – двама мъже, две жени и момче.

Полицията е проверила адреса след сигнал за роднини, с които няма връзка.

Той е получен в столичната полиция днес следобед – мъж съобщил, че не може да се свърже по телефона със свой близък, с който обичайно са в редовен контакт.

Жертвите са мъж на средна възраст, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). 

Продължава активната работа за изясняване на евентуални криминални връзки, минало , регистрации и други данни. Работи целият капацитет на столичната полиция, допълни главният прокурор.

За издирване е обявена жена, която е живяла на съпружески начала с един от убитите. За издирване е обявен и автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, поясни главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов.

Към момента все още не е намерено оръжието на убийството, но не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените действия.

Тепърва ще се уточняват свидетели. На този етап не е изведена водеща версия и е преждевременно да се говори за убийство и самоубийство.

Най-вероятно убийството е извършено в новогодишната нощ, като в същия ден е изчезнала и 44-годишната издирваната жена. Търси се и джипът й, който най-вероятно тя е управлявала, съобщава БНР.

Огледите ще продължат през цялата нощ, обясниха още от МВР. Заради това е отцепен голям периметър. Работи се с близки на семейството.

Повече информация по случая ще бъде предоставена след приключването на действията на експертите.

Текст: news.bg

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4