Венци Стефанов избухна: Петев няма ташаци

Венцеслав Стефанов нападна селекционера Ивайло Петев и футболистите от националния отбор след поредния провал в квалификации за голям футболен форум. България записа две загуби с по 0:1 срещу Норвегия в София и Италия в Палермо и се прости с надеждите си дори за бараж за място на Евро 2016 във Франция.

“Ивайло Петев няма ташаци. Аз знам, че Боби Михайлов му заяви да налага млади момчета в тези квалификации, но той така и не го направи. Петев виждал шансове за класиране – пълни глупости. Знаете ли къде е Баховица? Това е един буреняк до Ловеч. Много ми е любопитно двамата с Ивелин Попов колко книги са прочели. На Попето умствения багаж е като на врабче. Едно време Чавдар Цветков четеше “Овчарчето Калитко” на 10 лагера и беше стигнал до 16-а страница, но той поне беше великан, а тези какви са?, избухна босът на Славия пред „Меридиан Мач” срещу селекционера и капитана на тима.

– Цялата тази сган трябва да се измете от националния отбор. Още при прибирането от Италия на летището трябваше да им кажем по-живо, по-здраво. Заради тези смешни футболисти БФС похарчи милиони за пътуване, лагери и повиквателни. Един идва от Корея, друг от Чукотка, трети от Китай. Безумни харчове. За мен лично най-срамното нещо в този национален отбор е Иван Бандаловски. Прилича на муджахидин. Само заради външния му вид не трябва да играе.

Божинов е симпатично момче, но не съм виждал негова игрова снимка от две години. Искам интелигентен треньор да води България, а не Петев. Предлагам до следващите квалификации да играем много контроли. Тези, които ни провалят в N-та квалификация, нямат повече място. Да се викат млади и надъхани момчета.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4