Млада националка се нуждае спешно от пари за сложна операция

“Да покажем, че сме един отбор!”, призоваха от родната федерация по хандбал, след като стана ясно, че младата надежда Маринела Панайотова се нуждае от спешна операция. Състезателката на ХК Хасково се контузи тежко.

Предстои й сложна операция на коленни връзки и двата менискуса. Поради сложността на интервенцията разходите ще надхвърлят 6000 лева – сума непосилна за младата хандбалистка и родителите й.

“ХК Хасково ще поеме по-голямата част от сумата за операцията и възстановяването. Маринела се нуждае от нашата помощ, за да се събере остатъка. Тя разчита на приятелите и любителите на хандбала да и помогнат в този труден момент”, призоваха на фейсбук страницата “Българският хандбал”.

За целта е открита сметка в Райфайзен БАНК:
IBAN BG58RZBB91551008439352
BIC RZBBBGSF Милена Панайотова – майката на Маринела.

Сметката е само за лечението на Маринела! Да се покажем като задружно хандбално семейство и помогнем! Дори и суми от по 5 и 10 лева ще покажат нашата съпричастност към лечението и ще бъдат от полза.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4