Мрамор взе трите точки в Негован

Мрамор си тръгна от Негован с трите точки след победа с 3:1 в мач от 2-ия кръг на Столичната Четвърта лига – Север.

Домакините от Сокол стартираха двубоя много настървено и се надяваха да отбележат бърз гол, но замисълът им не се получи. След по-добро взаимодействие, в 11-ата минута гостуващият отбор след многоходова комбинация стигна до 0:1 чрез Станислав Евлогиев.

Мачът беше двуостър, изпълнен с напрежение, и атаките пред двете врати се редяха една след друга.

Негованци могат да съжаляват, че при изпълнение на пряк свободен удар в 39-ата минута, не опънаха мрежата на вратаря на Мрамор Георги Назлиев, а нацелиха долу ниско дясната греда. След този пропуск домакините започнаха по-активно да търсят изравняването и на няколко пъти влязоха твърдо в краката на съперниците си.

Гостуващият тим се прибра в своята половина да пази крехката преднина и разчиташе на контраатаки, за да отбележи ново попадение. И точно така се развиха събитията на терена, когато Николай Трайков в 42-ата минута доведе резултата до 0:2. След това попадение на терена имаше само един състав, и той беше този на Мрамор.

На почивката късата скамейка на Негованци така и не съумя да извади играчи, които да обърнат развоя на мача.

В 57-ата минута стражът на домакините Виктор Вучев за трети път извади топката от мрежата си след попадението на Димитър Лазаров.

След това попадение домакините заиграха по-спокойно и 3 минути по-късно – в 60-ата минута – стигнаха до почетно попадение, дело на Иван Терзов.

Домакините могат да съжаляват, че пред близо 150 зрители не успяха да стигнат поне до равенство.

Пропуски от непосредствена близост направиха за тима на Сокол Денислав Младенов и Богомил Богомилов. На два пъти отлични намеси имаше и стражът на гостите Георги Назлиев, който с плонжове отклони топката от мрежата си. Съдийската бригада, начело с Методи Дулендаров, проведе двубоя на много високо ниво и не допусна съществени грешки.

В 88-ата минута главният арбитър напълно заслужено показа червен картон на Кристиян Енчев от домакините, който си позволи да изрита в краката съперник без топка и при спряна игра. Неприятно впечатление направи изгоненият играч, който на път за съблекалните раздаде няколко удара на входната врата на сравнително новите спортни съоръжения.

МНОГО СНИМКИ ВИЖТЕ  – ТУК, ТУК И ТУК!

Станчо ШУКЕРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4