Четирима наши футболисти загинаха в адска катастрофа, връщали се от мач

Четирима наши футболисти загинаха в адска катастрофа, връщали се от мач

Бившият футболист на “Етър-1924” и настоящ капитан на  “Павликени” Димитър Кушев е един от четиримата загинали при жестоката катастрофа от изминалата нощ край Великотърновското село Горна Студена.

Това съобщи известният спортен журналист Ангел Ганцаров.

Останалите трима са трима настоящи съотборници на Кушев – вратарят Генчо Стефанов, Георги Вълчев – Машинката, и Ивелин Иванов, които снощи са играли мач от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига с отбора на “Земеделец-93” от свищовското село Козловец.

Сблъсъкът е бил между ТИР и лека кола БМВ. Автомобилът е собственост на Иванов, който е юноша на Етър.

Според полицията български ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак „стоп“. Нарушението на правилата за движение се оказа фатално за момчетата. ТИР-ът е пътувал за Русе.

Автомобилът е открит на около 50 метра след първоначалния удар. Смачканият автомобил се е наложило да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

На снимката: Димитър Кушев


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4