Район “Надежда” награди Най-добрите млади учители (СНИМКИ)

Район “Надежда” награди Най-добрите млади учители (СНИМКИ)

Проведе се церемонията “Най-добър млад учител в район “Надежда” 2019. На нея бяха наградени 10 педагози от училищата и детските градини.

“Образованието е национален приоритет и ще продължим да подкрепяме българските учители”, заяви народният представител Анна Александрова, която награди част от призьорите. Тя цитира и сентенцията на Жозеф Жубер: “Да обучаваш – означава да се учиш двойно.”

Освен Александрова, която е председател на Комисия по правни въпроси в 44-тото Народно събрание,  на церемонията присъстваха председателят на Постоянната комисия за децата, младежта и спорта в Столичен общински съвет Татяна Георгиева, кметът на район “Надежда” инж. Димитър Димов и началникът на РУО-София град д-р Ваня Кастрева.

“Благодаря ви за всичко, което правите за нашите деца. Активното участие на младите учители в образователния процес превръща училищата и детските градини от район “Надежда” в положителен пример, заяви инж. Димов. –

Радвам се, че в “Надежда” има толкова млади учители, които са истински съвременни будители. Продължавайте напред със силата, уменията и постоянството, които виждам днес във всеки от вас.
Предавайте своя ентусиазъм на всеки нов учител, на всяко дете, на всеки родител.”

Почетните грамоти за участие връчиха заместник-кметовете на район “Надежда” Мая Благоева и Анелия Георгиева.

“Добрият учител винаги дава на хората, повече от това, което получава. Да си учител е Божи дар, само един учител може да остави златни следи в душата на детето”, каза дългогодишният директор на детска градина в район “Надежда” г-жа Търнова.

Най-младият директор на детска градина в район “Надежда” Снежина Мишева призна, че децата я вдъхновяват във всеки неин ден като учител и директор. “Подкрепата, която получаваме от кмета Димитър Димов и неговият екип е изключителна и това ни мотивира да продължаваме да се развиваме”, подчерта Мишева.

Най-добрите десет млади учители в район “Надежда” за 2018/2019 са:

Цветелина Петрова, Детска градина №6
Христина Сълин, 38 ДГ “Дора Габе”
Надежда Димитрова, 90 ДГ “Веса Паспалеева”
Теодора Дианелос, 171 ДГ “Свобода”
Гергана Манолова, 15 Средно училище “Адам Мицкевич”
Методи Киричков, 54 Средно училище “Св.Иван Рилски”
Радослава Николова, 98 НУ “Св.св. Кирил и Методий”
Дебора Дикова, 101 Средно училище “Бачо Киро”
Кристиан Рангелов, 153 Спортно училище “Неофит Рилски”
Анелия Господинова, Център за изкуства, култура и образование „София“

Подкрепа и благодарност за усилията на младите директори показаха директорите на детските градини и училища в район “Надежда”. Водещ на церемонията по награждаването беше Павел Владимиров – лице на кампанията “Успели българи дават личен пример”.

Специален поздрав към гостите отправиха чаровните деца от 38 Детска градина “Дора Габе” .

Повече снимки можете да видите  – ТУК!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4