Кметът на София и шефът на футбола обсъдиха сигурността по стадионите

Кметът на София и шефът на футбола обсъдиха сигурността по стадионите

Кметът на София Йорданка Фандъкова посети Национална футболна база “Бояна”, където беше посрещната от президента на БФС Борислав Михайлов, съобщава сайтът на футболната централа.

Тема на дискусията бяха възможностите за затвърждаване и надграждане на доброто партньорство между Столична община и Българския футболен съюз. Двамата обсъдиха също съвместните действия на двете институции за подобряване на сигурността и обстановката в града по време на футболни мероприятия.

След проведената среща Йорданка Фандъкова се запозна с отличните условия за подготовка и възстановяване на националните отбори на България, функционалната административна сграда на федерацията и бъдещите инфраструктурни проекти на БФС.

Кметът на София прояви интерес към проведените на игрищата на базата през април турнири за ученици. Тя имаше и възможността да се увери на практика в удобствата на футболната централа, където се провежда среща на българските съдии с Марк Бата. Йорданка Фандъкова специално поздрави съдиите и им пожела успех.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4