Информационна среща и изнесена приемна на ОИЦ-София в община Елин Пелин

Информационна среща и изнесена приемна на ОИЦ-София в община Елин Пелин

Екипът на Областен информационен център София-град и София-област започва нова информационна кампания под формата на информационни срещи (до обяд) и изнесени приемни (следобяд) във всички 22 общини на Софийска област в периода от от 17 юни до 28 юли 2020 г.

На 18-ти юни 2020 г. (четвъртък) от 11:00 до 12:30 часа ще се проведе информационна среща в община Елин Пелин в конферентната зала на Библиотеката (гр. Елин Пелин, бул. „София“ №13, ет. 1).  Екипът на ОИЦ-София ще представи актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти на общини, бизнеса, образователни и културни институции, граждански организации по програмите в обхвата на Европейските структурни и инвестиционни фондове.

От 13:30 до 15:00 часа, на пл. „Независимост“ №1 в гр. Елин Пелин, екипът на Областен информационен център – София ще проведе изнесена приемна, по време на която експертите на ОИЦ-София ще бъдат на разположение, за да отговорят на всички желаещи по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.

Посетителите на приемната ще могат да получат информация за актуални и предстоящи процедури за кандидатстване по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ). Екипът на ОИЦ – София ще бъде на разположение, за да отговори на всички желаещи и по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.

На срещата ще бъдат информирани всички заинтересовани физически и юридически лица за условията за кандидатстване за отворени и предстоящи процедури по оперативните програми и ще предоставяме безплатно информационни и рекламни материали. По време на събитието ще бъдат спазени необходимите изисквания за безопасност, съгласно препоръките на Министерство на здравеопазването.

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4