Скандал в Северната група! Бивш кадър на Локо (Сф) играе нередовен в Банкя

Скандал в Северната група! Бивш кадър на Локо (Сф) играе нередовен в Банкя

Отбор от столичната АОГ – Север играе с нередовен футболист!  Старши треньорът на Локомотив 2016 Юли Петков се обади в редакцията на “Витоша нюз”, за да алармира за случая. Става въпрос за Банкя.

“Отдавна знам за този случай, но си мълчах. Все пак става въпрос за колеги. Гюней Гюрсел Юсеин от гр. Омуртаг е бивш мой възпитаник, набор 1999 на Локомотив (Сф). През зимата изчезна някъде, оказа се, че е преминал в Банкя. Без да ми се обади, без нищо…Вече два мача играе нередовен за Банкя. В предишния кръг взе участие при победата над Кремиковци с 5:4. Вчера (неделя – б.р.) игра и при загубата от Левски (Чепинци) с 1:2.

Гюней рита в Банкя с фалшива картотека. Мой приятел беше сред публиката в Чепинци и ми изпрати снимки оттам. Те могат всеки път да си го пускат под фалшиво име, но пък аз ще си го снимам. Това просто не може да продължава повече. Уж се разбрахме на конференцията преди старта на новия сезон с колегита да не правим вече подобни номера, а старата практика си продължава. И какво правим? Значи едни плащаме такси, картотеки, работи, плащаме за медицински прегледи, плащаме му картоните, хабим нерви, трошим пари, а други се правят на тарикати…

Не съм съгласен. Стига, това е несериозна работа! Значи щукне му нещо на келеша, вземе си шапката и си тръгне. И почва да играе в друг отбор нередовен. Това нормално ли е?

Нека сега му спрат правата на Юсеин за една година, да му дойде акъла в главата. Подал съм сигнал до съответните органи. Очаквам тяхното решение.”

Справка на “Витоша нюз” показа, че би трябвало Гюней Гюрсел Юсеин да е играл с картотеката на друг младеж – Георги Джолев, и е излязал титуляр с №15. Поне така твърди Петков.

19-годишният Гюней сега на основание на чл. 47 (4) от Наредбата за първенствата и турнирите на БФС е заплашен със спиране на състезателните права за срок от една година.  Предстои случаят да се разгледа от СТК на ЗС.

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4