Два шедьовъра от фаул и класика за Чепинци срещу Искър (СНИМКИ)

Два шедьовъра от фаул и класика за Чепинци срещу Искър (СНИМКИ)

Левски (Чепинци) продължава победния си ход и в турнира “Ринги”. “Сините” спечелиха класическа победа с 3:0 над Искър (Нови Искър) в мач от втора група и се класираха на полуфиналите.

В ГЕРОй за Левски се превърна Марио ГЕРОв. Нападателят отбеляза два гола от фаулове и осигури безпроблемния успех. Теодор Ганчев откри резултата в 24-ата минута, след като се разписа след разбъркване в пеналта на Искър.

След почивката дойде часът на Геров. В 54-ата минута той завъртя топката над стената, за да спре тя в мрежата на безпомощния страж на “зелените”. След час игра отново Геров вкара за 3:0, пак след находчиво изпълнен пряк свободен удар, само че от другата страна на пеналта.

За съжаление вече рядко може да се видят по нашите терени (дори и в професионалния футбол) такива изпълнения. Изчезнаха по принцип добрите фауладжии, няма ги наследниците на Начко Михайлов, Зума и Пламен Гетов…

В спор за място на финала Левски следващата неделя от 13:00 часа ще се изправи срещу силния отбор на Витоша (Бистрица) II, по-известен като Бистришките тигри.

За Искър (Нови Искър) дебютираха двама нигерийски футболисти – Джоузеф и Бари Сам. Двама техни сънародници имаше и в редиците на победителите – Екундайо Джайеоба и Съни Икиде.

 

ВИЖТЕ МНОГО СНИМКИ ОТ МАЧА – ТУК!

Снимки: Мария ЦВЕТКОВА, “Софийски вестник”

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4