Кметът на Подгумер: Ще изпием кръвчицата на Кремиковци на финала (ВИДЕО)

Кметът на Подгумер: Ще изпием кръвчицата на Кремиковци на финала (ВИДЕО)

Кметът на софийското село Подгумер Валери Динчев не скриваше задоволството си от победата над Витоша (Бистрица) II в полуфинала на традиционния турнир “Ринги”. Неговите момчета спечелиха трудно с 1:0 срещу фаворита и се класираха за финала.

Сблъсъкът за трофея е идната неделя от 13:00 часа на стадион “Гунди” във Войнеговци.

“Щастлив съм, разбира се. Подгумерската и войнеговската публика отпразнуваха заедно победата над Витоша. Бихме бистричани. На финала ще изпиеме кръвта и на Кремоковци, закани се Динчев с чаша червено вино в ръка. -Мисля, че и публиката би трябвало да е останала даволно от видяното на терена. Мачът беше от нивото на “В” група поне. Благодаря и на треньора ни Краси Гачев за създадената организация и за воденето на срещата. При спечелване на турнира “Ринги” обещавам солидна премия: на всеки футболист ще му дам място в Подгумер да си направи виличка (смее се).”

Кметът коментира и инцидента през второто полувреме. “Всичко тръгна от една провокация от страна на Германов от тима на Бистрица. След като получи червен картон той се качи горе на трибуните и оттам почна да провокира. Мен ме нарече “глупак”. Не, не съм му се сърдил или налитал на бой. Просто му отвърнах: “Благодаря, колега” и това беше”, разказа Валери Динчев.

Видео: Христо ЙОРДАНОВ, “Софийски вестник”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4