Пълен смях! Шведите ни скъсаха от подигравки заради “хайдушки” клип (ВИДЕО)

Медиите в Швеция се подиграха на видеоклипа на българския национален отбор. В него част от футболистите ни са като хайдути и се готвят за битка. Както е известно, на 31 август България приема „тре кронур“ в световна квалификация.

Ето какво пишат в Швеция за надъхващия клип, който бе направен от БФС:

„През 2005 година един от големите вестници в България се подигра с нашите ИКЕА, АББА, Волво и Пипи Дългото чорапче. Тогава в колаж те бяха подпалени, а надписът гласеше „Добре дошли в ада“. Никакъв ад обаче не видяхме. Победихме с 3:0.

През 2017 година Българският футболен съюз надъхва феновете да подкрепят тима си срещу Швеция чрез реклама с хайдути – футболисти. Андрей Гълъбинов, Петър Занев, Георги Миланов, Георги Костадинов и Александър Башлиев носят военни униформи с ками и пушки от времето, в което България се освобождава от Османската империя преди повече от 140 години.

Каква е целта на България? Да се освободи от шведското футболно потисничество, което продължава почти 50 години.

Нашите национали обаче не се плашат и дори ще отидат по-рано в България. Три дни преди двубоя.

Има ли опасност и ще бъде ли спокойно за тима ни в България?

„Имаме хора, които се грижат за безопасността ни. В контакт сме с посолството на Швеция в България“, казва директорът на шведския национален отбор

Само, че българите явно са забравили, че ние сме правили такива клипове още през 2008 година. Тогава Ларс Лагербак влезе в ролата на гладиатора Максимус срещу тогавашния враг – Русия“.

БЛИЦ СПОРТ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4