Юри Васев: Дузпа нямаше, но Господ гледа

Юри Васев: Дузпа нямаше, но Господ гледа

Юри Васев, треньорът на Миньор, коментира 0:0 срещу Локо (Сф). Според специалиста дузпата, която съдията Николай Йорданов даде, е била “меко казано спорна”.

“Доволен съм от резултата, от спечелената точка. Поздравявам момчетата, че проявиха характер. Мачът беше страхотен за страничния зрител. Да, извадихме късмет, че домакините не успяха да реализират дузпата. Но тя беше спорна, за мен я нямаше. Но има Господ отгоре, той гледа. Говорих си и с Николай Йорданов, той също призна, че дузпата е спорна.

След почивката играхме по-добре. Малко сме рехави пред гола. Нашите нападатели са без опит, млади момчета, това ми е упрека, че не търсим често вратата. Затрудни ни и жегата. Имаше у нас леко напрежение. Повечето от моите хора не са играли в профифутбола. Трябва да свикнат да играят под напрежение. Напрежение няма на Коледа, както казва един мой колега. Нямаме поставена цел за промоция в Първа лига”, коментира Васев.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4