ВМРО – София с пореден благороден жест към самотна майка

Марияна Господинова е самотна майка на две деца – на 8 месеца и на 8 години. Живеят в общинско жилище в столичният квартал „Люлин“, не притежават свое.

Това разказва организаторът на ВМРО  Стефан Грънчаров. Той заедно с други членове на Организацията са посетили днес Марияна Господинова и са занесли подаръци за децата. ВМРО ще помага на самотната майка и да заплаща месечния си наем за общинското жилище.

“Майката води борба с администрацията за опрощаване на пари от НОИ. Въпросът стига до Столична община. След намеса на общинския съветник от ВМРО и председател на групата „Патриоти за София“ Карлос Контрера на последното заседание СОС гласува решение да удовлетвори искането на майката.

Днес отидохме на гости в „Люлин“, за да зарадваме Марияна с радостната новина. Посрещнаха ни с усмивка и надежда. За най-малкия член на семейството занесохме и подаръци – памперси, пюрета и други неща, свързани с грижите за него.

По молба на Марияна ще се включим с помощ и за плащането всеки месец на наема на жилището, който не е висок – едва 45 лв., но за майката не е никак малко.

Тръгнахме си доволни, че помогнахме на една млада българска майка, която ще отгледа две здрави българчета. Защото именно децата са бъдещото на България и за това трябва да ги пазим, за да опазим бъдещето си”, разказа Грънчаров.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4