Румънеца и Енчев опънаха десетметрова шатра в центъра на Банско

Хип-хоп дуетът приютява скиори с танцьорки и греяно вино и прави клуб на колела

2

Посланието на хип-хоп дуета в хита „Шатрата“ се сбъдна. Румънеца и Енчев вече разполагат със собствена, разположена в ски епицентъра на Банско, а в нея се случват едни от най-яките  партита със секси танцьорки и много греяно вино по различни рецепти, вдъхновени от Румънеца. Енчев пък е специалистът по шотовете в десетметровата шатра със светещ купол.  Хип-хоп дуетът ще бъде често забелязван във впечатляващото парти местенце, което се намира срещу начална станция на ски лифта в Банско. В шатрата на Румънеца и Енчев има диджей партита,  танцьорки, сгряващи алкохолни питиета и над 10 вида кафе (турско, гръцко и други). Барът носи името Jagermeister House и ще предлага артистична обстановка на своите посетители. Мебелите например са от дърво с нестандартен арт дизайн. И това не е всичко. Хип-хоп дуетът ще прави и клубен тур с бус-лимузина, който ще води туристите до най-горещите места за партита в курорта.

Утре, на 15.01., петък, Румънеца и Енчев ще отпразнуват така очаквания от всички посетители на Банско снеговалеж със свой концерт. Партито ще се казва Back 2 Black и дуетът ще изпълни освен своите хитове, най-горещите парчета от черната музика, а сексапилната диджейка Cool Blue допълнително ще „загрява“ обстановката.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4