Отбор от 38 батальон за ЯХБЗЕ взе участие в учение (СНИМКИ)

Отбор от 38 батальон за ЯХБЗЕ взе участие в учение (СНИМКИ)

Отбор от 38 батальон за „Ядрена химическа и биологическа защита и екология” взе участие в Турнир по военен трибой между формированията в Сухопътни войски на УЦ „Сливница”.

Представители на 38 ми батальон за ЯХБЗ и Е бяха: лейтенант Златина Козарева , мл. сержант Валентина Димитрова, мл. сержант Георги Дошолов, редник Атанас Спасов, редник Милена Тодорова и редник Симеон Горшков.


Към отбора бяха включени и трима представители на 59 батальона за ЯХБЗ и Е –Горна Оряховица.
Ръководител на отбора беше капитан Станислав Димов, който през цялото време следеше за спазване на дадените инструкции за безопасност и за постигнатите индивидуални резултати на участниците в отбора.

Начало на турнира бе даден с дисциплината стрелба със 7.62мм автомат „Калашников” на учебен полигон „Сливница” , след което участниците се съревноваваха във хвърляне на гранати по цели и за дължина на изхвърляне. Състезанието продължава с крос 8000 метра за мъже и 4000 метра за жени.

Крайното класиране и награждаване на победителите ще стане ясно, след като комисията с председател полковник Цвятко Червенков – началник на отдел „Подготовка на войските” в командването на Сухопътни войски ще обявят резултатите.

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4