Житен и Левски (Чепинци) спорят утре за трофея “Ринги”

Житен и Левски (Чепинци) спорят утре за трофея “Ринги”

Житен и Левски (Чепинци) излизат утре (неделя) в оспорвана битка за трофея “Христо Гаврилов – Ринги”.

Финалът започва от 13:00 на стадион “Гунди”в софийското село Войнеговци.

Житен достигна дотук след две победи – над домакините от Въстаник с 4:3 на старта на турнира, и над Спартак (Подгумер) с 3:0. В последната среща Николай Катранджиев се отличи с впечатляващ хеттрик. Именно от местната легенда верните фенове на Житен очакват да бъде най-голямата заплаха за вратата на Левски.

Тимът от Чепинци пък удари в първия кръг би Искър (Нови Искър) с 3:0.

В полуфинала “сините” удариха Витоша (Бистрица) II с 8:7 след дузпи (3:3 в редовното време) в изключително драматичен мач.

И Житен, и Левски са водени от треньорски тандеми. Начело на “трикольорите” са Иван Иванов и Ивайло Иванов. Йордан Стоилов и Младен Трайков пък са начело на отбора от Чепинци.

В 11:00 часа пък започва мачът за третото място на “Ринги”. Там играят Спартак (Подгумер) – Витоша (Бистрица) II. 

При голмайсторите водят Денимир Пасхалис от Витоша, Петър Петров (Спартак) и Николай Катранджиев с по 3 попадения. Няколко души са с по два гола – Марио Геров и Теодор Ганчев (Левски), Иван Петков (Спартак), Мартин Несторов и Димитър Кръстев (Витоша).

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4