Юли Петков: Доволен съм от момчетата, стараят се доста, играят приличен футбол

Юли Петков: Доволен съм от момчетата, стараят се доста, играят приличен футбол

Старши треньорът на Обеля сити Юли Петков коментира загубата от Левски – Раковски с 1:3 в дербито от южната четвърта столична дивизия.

“Мач с положения, с красиви изпълнения. Имаше доста движение и от двата отбора, което направи приятно впечатление на публиката. За нивото на АОГ се получи качествен двубой, един от най-добрите през сезона, заяви Петков пред vitoshanews.com.

При 1:1 опитахме да вкараме още голове, да натиснем съперника. Имахме през седмицата обаче доста проблеми с контузени играчи, не успяхме да проведем тренировки и виждате, че по-младите момчета не бяха добре с физическата подготовка. Накрая не издържахме чисто физически.

Гостите ни вкараха от наши си грешки, но случва се. Доволен съм от момчетата, стараят се доста, играят приличен футбол. Пак казвам – за нивото на “А” – окръжна можем да се гордеем от мача и от самия отбор.

Колкото до целите…Да играем добре и то хубав футбол. Ние не се разправяме със съдии, не правим простотии, което е похвално за момчетата. Опитваме се да побеждаваме във всеки мач. Нямаме конкретни цели. Както виждате спираме лидерите. Ето, Левски-Раковски беше на път да загуби точки.

Научих резултатите от останалите мачове от кръга. Изненадва ме ремито в Обеля на Витоша (Бистрица). Знаем какви големи звезди ритат във Витоша. Като цяло те са най-добрият отбор в групата.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4