Без вода в два столични квартала днес

Без вода в два столични квартала днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в жк. „Надежда 2“ и жк. „Свобода“, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод и подмяна на спирателни кранове на ул. „Република“ в жк. „Лев Толстой“, ул. „Николай Добрев“ в жк. „Надежда 2“ и бул. „Рожен“ в жк. „Свобода“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Надежда 2“ и жк. „Свобода“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Свобода“ на ул. „Св. Николай Чудотворец“ до 15 ОДЗ; жк. „Надежда 2“ на ул. „Йордан Хаджиконстантинов – Джинот“ до бл. 3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4