Първолаци от “Надежда” се включиха в кампания за пътна безопасност

Първолаци от “Надежда” се включиха в кампания за пътна безопасност

Първокласниците от 101 СУ „Бачо Киро“ се включиха в образователната кампания „Ти си НАДЕЖДА на пътя“, организирана от районна администрация „Надежда“.

В демонстрацията се включиха деца от ученически патрул на 101 СУ „Бачо Киро“, с които първокласниците преминаха през пешеходната пътека до двора на училището. По време на демонстрацията малчуганите научиха най-важните правила за безопасност на движението. Децата получиха изненада – светлоотразители и сертификати за успешното си участие в кампанията.

Кампанията „Ти си Надежда на пътя“ има образователен и дългосрочен характер, с основна цел подобряване на безопасността на движението на пешеходците и създаване на навици за пресичане със задължително поглеждане по посока на движението, както и за намаляване на пътно-транспортните произшествия.

Поздравяваме учителите в детските градини и училищата в “Надежда”, които настина влагат огромни усилия в обучението по тази ключова тема!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4