Джайеоба пак ще играе за Левски!

Джайеоба пак ще играе за Левски!

Екундайо Джайеоба отново ще играе в Левски, научи “Витоша нюз”. Нигерийският нападател ще облече синия екип за втори път в своята кариера. Става въпрос обаче за тима на Левски (Чепинци), който се подвизава в столичната Четвърта лига – Север.

 Дайо е най-популярният нигерийски футболист, играл у нас.

Джайоеба вече е получил картотека за отбора от Чепинци и дори направи своя дебют. Той взе участие при победата над Левски (Долна Баня) с 3:0 в събота. С дубъл за успеха на домакините се отчете Антон Василев, веднъж вкара и Даниел Шмедин.

През последните два сезона Дайо риташе за друг четвъртодивизионен тим от Софийско – Гранит (Владая).

 

39-годишният нигериец е най-известното име в тима на президента Методи Милков. Негов съотборник е и Любомир Любенов – Хиената, който през пролетта изкара гурбет в Испания.

Популярни у нас са още Дани Шмедин, Вили Комитски и Съни Икиде.

Ръководството на Левски афишира отново високи амбиции за новия сезон 2019/2020.  “Ще преследваме промоция в Югозападната Трета лига. Нищо друго, освен първото място, не ни интересува. Разполагаме с класата и необходимия състав да преборим конкуренцията в дивизията”, заяви босът на клуба Методи Милков.

Досега в подготовката “сините” още паднаха от юношите старша възраст на Левски (Сф) с 2:4 и биха Академик (Сф) с 3:1.

От новото първенство Левски (Чепинци) ще има и женски отбор.

 

САМО С „ВИТОША НЮЗ“ ОЧАКВАЙТЕ РЕДОВНО ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОКОЛО ЖИВОТА В СТОЛИЧНАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4