Иван Иванов от Житен: С оглед ситуацията в страната това е разумно решение

Иван Иванов от Житен: С оглед ситуацията в страната това е разумно решение

vitoshanews.com започва серия от интервюта с представители на футболните клубове, състезаващи се в столичната Четвърта лига. Правим това във връзка с последните решения на БФС, касаещи аматьорския футбол. В анкетата взеха участие почти всички ФК от АОГ.

Наш събеседник е Иван Иванов, старши треньор на Житен участник в столичната АОГ – Север.

– Как ще коментирате решението на Изпълнителния комитет на БФС за прекратяване на първенството в Четвърта лига? Според него за крайно се приема класирането към момента на въвеждането на извънредно положение освен в областните първенства, в които при тези условия не може да бъде определен първенец, а ще бъде насрочен бараж.
– С оглед ситуацията в страната мисля, че това е разумно решение.
– Според вас кой беше най-удачният вариант за приключване на сезона?
– Този вариант е най-удачен. Това е краткият ми коментар.
– Справедливо ли беше решението за Трета лига? В първенствата от Трета лига за крайно класиране се приемат класиранията към момента на въвеждане на извънредно положение на територията на страната. Изключение се прави за Югозападна Трета лига, където предстои да бъде насрочен бараж между ФК Миньор (Перник) и ФК Септември (Симитли) за определяне на победител в групата. Така автоматично с промоция за нагоре се сдобиват Добруджа, Янтра (Габрово) и Созопол.
– Правилата трябва да са еднакви за всички….така,че според мен и това решение е правилно.
– Какви са очакванията ви от новия сезон през есента?

– Нека да сме живи и здрави всички…
Когато отмине тази гадост и всичко е готово да се започне сезона, тогава ще говорим за очаквания.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4