Симеон Иванов от “Лев Инс”: Целим се в спечелване на Шампионската лига

Сайтът “Витоша нюз”, съвместно с ръководството на БАМФ, дава старт на традиционна рубрика, в която ще даваме думата на ръководители, треньори, играчи и въобще хора, ангажирани с дейността на лигата в София. Първи наш гост е мениджърът на “Лев Инс” Симеон Иванов.

-Здравейте! Кажете няколко думи за себе си…
-Привет, на Вас и вашите читатели. Казвам се Симеон Иванов, на 44 години съм (р.1974 г. ) и съм основател на отбора по мини футбол на ЗК „Лев Инс АД“. Не съм се занимавал професионално с футбол, но пък обожавам тази игра.
-Кой е любимият ви български отбор?
-Отговорът на този въпрос е лесен. От малък съм фен на ЦСКА и до ден днешен си спомням, как тичах по двора и си подавах топката сам на сабе си, като едновременно коментирах имената на Спас Джевизов, Стойчо Младенов, Цецо Йончев, Джони Велинов…
-Кои са любимите ви наши и чужди футболисти?
-Заради Модерния ляв Стоичков, станах фен на Барселона и до ден-днешен обичам и подкрепям този отбор, а и не мога да не спомена Бога на футбола Лионел Меси. Той те кара да не мигваш, докато го гледаш как играе. През 1994 г. имах късмета да изживея и емоциите от Световното първенство в САЩ, което е нещо незабравимо!
-Коя беше конкретната история, която ви мотивира да се захванете с ъс страстта, наречена „футбол“. Кога създадохте футболния отбор „Лев Инс“?
-През 2011 г. заедно с няколко колеги от ЗК Лев Инс АД, положихме основите на отбора ни по мини футбол. Благодаря на ръководството на компанията за подкрепата, която ни оказват и до днес.
-Кой беше първият ви успех?
-Първият турнир, в който играхме, беше „Албена къп 2011“, където стигнахме до осминафиналите, а следващите години го спечелихме неколкократно.
-Опишете кои са трофеите, спечелени от Лев Инс?
-За тези 7 години имаме много спечелени трофеи, няма да мога да ги изброя, защото наистина са много. Тук е момента да благодаря на всички момчета, които бяха или са още част от нашия отбор, а те не са много, което показва, че при нас текучеството на футболисти е малко и това ни прави доста силни.
-Кои са най-големите звезди на вашия тим? Разкажете накратко техните истории…
-През годините, когато ми хареса някой футболист, правя всичко възможно да го привлека в отбора и да го вземем на работа в компанията, разбира се, ако пасне и на останалите момчета в отбора. Първият такъв трансфер направих през 2011 г. Тогава привлякох небезизвестния Андрей Демерджиев – Гунди, който и до сега е лидера на отбора. Иначе всички момчета са страхотни и всеотдайни с хъс за победа и с непримирим дух. Истински мъжкари! Поздравявам ги.
-Кога сте се чувствали най-щастлив около терена?
-Толкова много позитивни моменти и емоции съм изживял, благодарение на тях, че наистина съм щастлив да ги гледам как играят и се забавляват.
-Кой мач никога няма да забравите и защо?
-Мачовете, които няма да забравя никога, са два… Първият беше през 2017 г. Финал за Лига България на БАМФ, който спечелихме срещу пловдивския тим „ВИП Дент“. Вторият двубой беше финал за Шампионска лига на БАМФ, който загубихме от „ КЦМ груп“. Естествено целта, която сме си поставили, е да спечелим Шампионска лига на БАМФ и се надявам да успеем.


-От колко години сте част от семейството на БАМФ? Какво е мнението ви за организацията на първенствата, администрирани от БАМФ? Имате ли някакви препоръки към организаторите?
-От 5 години сме член на БАМФ с леко прекъсване, поради наказание, но това е друга история… Организацията им е перфектна, но единствената ми препоръка е да се покрият игрищата, за да може и през зимата да се играят нормални мачове, без да рискуваме здравето на момчетата.
Много пъти съм го казвал, ще го кажа и сега, че се възхищавам на отборите, които се самоиздържат и си покриват сами разходите… Поздравления за тях!


-На 25 януари 2019 г. предстои церемонията по награждаване на „Футболист на годината на БАМФ“. Кой мислите, че ще спечели?
-Има много момчета, които заслужават приза за Футболист на годината, надявам се да е някой от моите 🙂
-За финал  – какво ще пожелаете на читателите ни?
-Пожелавам на всички ваши читатели да сбъднат мечтите си, да са здрави и много успешни!

Милен ДИМИТРОВ

*Водещата снимка е от сайта balkanec.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4