Женският тим на Левски (Чепинци) стартира подготовка (СНИМКИ)

Женският тим на Левски (Чепинци) стартира подготовка (СНИМКИ)

Женският тим на Левски (Чепинци) започна подготовка за новия сезон в републиканското първенство. Дебютантът в елитната група на България има сериозни амбиции за добро представяне през 2019/2020.

На първото занимание от старта на тренировъчните занимания на “сините” взеха участие футболистки, около които ще се изгражда гръбнака за предстоящите тежки изпитания в елита. Опитните бойци Силвия Катранджиева, Изабела Петрова и Нина Карабельова най-активно се включиха в упражненията, демонстрирани от треньорския екип Светослав Николов – Младен Трайков.

Младите таланти Никол Николова и Ралица Александрова също показаха голямо старание въпреки  тежкото задушно време и ранната фаза на подготовката.

До дни с клуба се очаква да подпишат пет нови попълнения, някои от тях с опит и от националния отбор и чужбина.

„Всички момичета, желаещи да тренират и играят за Левски (Чепинци) могат да ме потърсят. Готов съм веднага да запозная бъдещите ни състезателки с финансовите условия, които предлагаме. Ще уточняваме персонално личните им условия.

Смея да твърдя, че ще останат доволни. Осигурени са средства за заплати и премии. Бюджетът ни ще бъде един от най-солидните за женското първенство. От нашите играчи искам само да са сериозни, дисциплинирани, отговорни и най-важното – да обичат футбола, обяви президентът на клуба Методи Милков. – Проектът ни е доста амбициозен. Правим го с най-добри намерения. Целта ни е популяризация на женския футбол в България.“

Следващата тренировка на Левски е на 30 юли (вторник) от 19:00 на стадиона в с. Чепинци.

 

ЗА КОНТАКТИ:
0888 99 77 03; levski_chepinci@abv.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4