Левски (Чепинци) търси футболистки, ще има отбор в елита

Левски (Чепинци) търси футболистки, ще има отбор в елита

Ръководството на Левски (Чепинци) стартира нов амбициозен проект! “Сините” имат идея за развитие на женска секция към клуба. Сформират женски футболен отбор, който да се включи в републиканското първенство още от новия сезон 2019/2020.

Селекцията тече в момента. Планиран е и кастинг, в който да се включат всички желаещи футболистки. Той ще се проведе на 25 юли (четвъртък) от 19:00 часа на стадиона в Чепинци. Съоръжението отстои само на 10 минути път от центъра на столицата.

Осигурен е и транспорт за провеждане на тренировъчния процес. Планира се заниманията да бъдат два пъти седмично.

Одобрените състезателки ще се радват на отлични условия за тренировки и мачове. Подготовката ще се осъществява на професионално ниво от квалифицирани треньори, с модерна екипировка.

Ръководството на Левски прави всички възможно футболистките от провинцията да бъдат настанени в квартири в столицата.

“Всички момичета, желаещи да тренират и играят за Левски (Чепинци) могат да ме потърсят. Готов съм веднага да запозная бъдещите ни състезателки с финансовите условия, които предлагаме. Ще уточняваме персонално личните им условия.

Смея да твърдя, че ще останат доволни. Осигурени са средства за заплати и премии. Бюджетът ни ще бъде един от най-солидните за женското първенство. От нашите играчи искам само да са сериозни, дисциплинирани, отговорни и най-важното – да обичат футбола, обяви президентът на клуба Методи Милков. – Проектът ни е доста амбициозен. Правим го с най-добри намерения. Целта ни е популяризация на женския футбол в България.”

ЗА КОНТАКТИ:
0888 99 77 03; levski_chepinci@abv.bg

Снимка: bfunion.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4