Пепи Малинов: Вече вървим по правилния път

Пепи Малинов: Вече вървим по правилния път

Треньорът на Сливнишки герой Петър Малинов не скри задоволството си от заслужената победа над Надежда (Доброславци) с 3:0 като гост в мача от 5-ия кръг на Югозападната Трета лига.

“Времето затрудни и двата отбора – над 30 градуса. Жега. През първото полувреме не можахме да влезем в мача, така да се каже. Коригирахме нещата след почивката. Заиграхме малко по-бързо в средата на терена и нещата се получиха. Исках да стигнем до изненада във фаза “атака”, това се и получи на практика. Не искам да изтъквам някого персонално от нашия отбор.  Похвала заслужават всички като колектив. Не обичам да отличавам единици, заяви Малинов пред “Витоша нюз”.

-Ние сме много млад отбор, както виждате. Имам вътре 5-6 души, които са 18-19-годишни. В първите кръгове от първенството играхме срещу може би най-силните отбори в дивизията и затова резултатите ни не бяха чак толкова добри – Хебър, Банско, Чавдар (Етрополе). Тези срещи ги измъкнахме. Вече вървим по правилния път. Иначе как видях Надежда (Доброславци) ли? Те не са лош отбор, но им липсва опит в тази група. Докато ние вече дълги години сме тук и имаме огромен опит. За мой късмет през този сезон разполагам и с доста равностойна и дълга скамейка, което като факт не може да не ме радва много.

Колкото до инцидента в Ихтиман, където бях ударен от неадекватен фен на домакините…Не искам да се връщам към това. Не тая лоши чувства към хората от футболен клуб Ботев. Просто агресията е прекалено голяма в нашата държава – не само по терените, но и на улицата, в училище, в семейството. Изобщо навсякъде, за съжаление.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4