ДГ “Веса Паспалеева” прие Общо събрание на ОМЕП (СНИМКИ)

ДГ “Веса Паспалеева” прие Общо събрание на ОМЕП (СНИМКИ)

90 ДГ “Веса Паспалеева” в столичния район “Надежда” с директор Катя Йорданова беше домакин на Общо събрание на Българския национален комитет на световната организация за предучилищно образование ОМЕП.

Да се организират кръгли маси на тема: „ Гласът на детето: доверие, разбиране, подкрепа” решиха делегатите от регионалните структури.

Президентът на организацията проф. д-р Елена Русинова подчерта, че винаги се чувства вдъхновена, когато посети детските градини в район “Надежда”.

Домакинът и председател на регионалната структура в столиата Катя Йорданова благодари за ежедневните усилия на всички свои колеги в реализирането на конструктивни програми и дейности.


Присъстваха изявени фигури от сектора на предучилищното образование от София, Плевен, Сливен, Перник и Русе.

“Гордеем се, че най-силното и многобройно участие в ОМЕП е от детските градини на район “Надежда”, коментираха пред “Витоша нюз” от районната администрация.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4