Кметът на Елин Пелин зарадва ученици в Мусачево

Кметът на Елин Пелин зарадва ученици в Мусачево

На 18 октомври 2021 г. кметът на Община Елин Пелин и неговия екип зарадваха учениците в с. Мусачево с дарение на 5 нови преносими компютъра, необходими за провеждането на учебния процес. Поредното добро дело от партньори на Община Елин Пелин, извършено в началото на учебната година, ще бъде от помощ на учениците от с. Мусачево по време на редовното и дистанционното обучение.

Директорът на ОУ “Иван Вазов”, с. Мусачево Наташа Димитрова посрещна в училището кмета на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов, зам.-кмета с ресор „Образование“ Рени Николова и кмета на с. Мусачево Милиян Илиев, които донесоха новата компютърна техника. На събитието присъстваха още Александър Станоев, общински съветник от с. Мусачево в ОбС Елин Пелин, Ивайло Шентов – представител на една от фирмите дарители “Флай НЕТ 1” ЕООД /общински съветник в мандат 2015-2019/ и група родители.

Гостите разгледаха училището и се запознаха с нуждите от реновиране на сградата. Кметът Ивайло Симеонов поздрави педагогическия екип на училището за енергията, която влага в обучението на децата и се вслуша в желанията на родители и учители за подобряване на образователната среда. Малките ученици бяха развълнувани от подаръците, които ще допринесат за по-лесна работа в часовете по информационни технологии.

Основно училище “Иван Вазов”, с. Мусачево изразява своята благодарност към фирма „Софтуер Груп БГ“ АД, гр. София и ръководството на Община Елин Пелин за получените като дарение 5 бр. преносими компютри. Устройствата ще бъдат използвани от учениците, както по време на обучението в училище в присъствен процес, а така също и за нуждите при извършване на обучение от разстояние в електронна среда.

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4