Додич се върна в Локо (Сф), подписа за година и половина

Младен Додич е новият-стар старши треньор на Локомотив (София). Сръбският специалист подписа преди минути договор с клуба за срок от година и половина. Той заменя на поста Ангел Колев, който подаде оставка. Локото е на 10-о място във временното класиране с 19 точки – на цели 11 т. от челната тройка във Втора лига, която дава право на бараж.

Дочич през есента беше начело на Радник (Сурдулица), но се раздели със сърбите наскоро.
Това ще е втори период за Младен в Локото. Той води тима и през миналото първенство, когато броени секунди разделиха “железничарите” от завръщане в Първа лига. Под ръководството на Додич те паднаха в решителен бараж срещу Витоша (Бистрица).

Сега шефовете на 89-годишния клуб поставиха отново високи цели пред наставника. През пролетта ще се преследва победа във всеки мач, ще се търси обиграване на качествен състав за атака на елита.

Все още не е ясно кои треньори ще помагат на Младен Додич. До дни ще се изясни и къде ще протече зимната подготовка на Локомотив. Засега е ясно само, че част от нея ще бъде в Сандански. На място ще се уточняват и съперници за контролните срещи.

Работи се и по селекцията. “Преговаряме с много хора. Трудно е, понеже някои футболисти имат изключително високи претенции. До последно чакали за чужбина, имали оферти едва ли не от половината Първа лига…Несериозни обяснения, но това е реалността в България.

Искам да пожелая успех на Младен Додич и да го поздравя за повторното му завръщане при нас. Сигурен съм, че той ще успее да стабилизира тима, да надгради качество и от новия сезон да преследваме завръщане в елита, където ни е мястото”, заяви босът на Локо (Сф) Иван Василев пред “Витоша нюз”.

 

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4