Уникален екшън спря мач на “Армията”

С уникален екшън на “Армията” завърши последната проверка на ЦСКА срещу израелския Ашдод. В последните минути на проверката десетки фенове нахлуха на терена и подгониха футболистите на противника, вбесени от грубата им игра, която им донесе цели три директни червени картона. Както е известно, привържениците на „червените“ замеряха с бутилки, нахлуха на терена и опитаха саморазправа с играчите.

Гостите победиха с 1:0, като успехът за тях е бил много важен, въпреки контролната среща, превърнала се в корида.

Оказа се, че израелците са играли за премии в мача. Това довериха източници на БЛИЦ от ЦСКА. В лагера на “червените” чули как в Ашдод се надъхват да спечелят срещата на всяка цена, за да изкарат финансови бонуси.

Освен това от “Армията” разкриха и още нещо, което е отприщило яростта на футболистите от Израел. Треньорът им Еял Лахман още от началните минути започнал да псува своите и те обяснимо се изнервили. Изключително грубите им изяви доведоха до цели три червени картона. Лахман постоянно казвал на футболистите си да влизат твърдо в единоборствата, а псувните му били на английски език. На скамейката на ЦСКА недоумявали за странното поведение на треньора, който след атаката на феновете си изпати и беше ударен в главата.
ЦСКА завършва предсезонните контроли с баланс от четири победи и две загуби. В първи кръг от новия сезон във “В” група “червените” ще се изправят срещу Струмска слава на 9 август.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4