Ето кога и къде ще бъде премиерата на филма за Начко Михайлов

Ето кога и къде ще бъде премиерата на филма за Начко Михайлов

Премиерата на документалния филм в памет на легендата Начко Михайлов ще бъде на 5 юли 2021 г., от 18:30 часа в салона на кино-театър “Освобождение”.

То се намира в близост до Централна гара, София. Сградата е известна и като Дом на транспортните работници. Входът е свободен.

Очаква се да присъстват много славни ветерани на Локомотив (София), приятели на незабравимия Атанас Михайлов, ръководството на “червено-черния” клуб, много заслужили дейци и привърженици, както и футболистите от представителния отбор.

В “ЛЕГЕНДА ЗА НАЧКО” са включени интервюта със знакови личности за историята на „железничарския“ клуб – играчи, треньори, привърженици, общественици. Бивши съотборници от славния “Локомотив” – шампион от 1978 г. и участници в европодвизите през 1979-1980 г., олимпийски вицешампиони от Мексико 1968, съиграчи от кварталния “Родина”…

Зрителите ще чуят мненията за Ат. Михайлов на Христо Стоичков, Валентин Михов, Емил Гъргоров…
Иво Тонев пък наруши дългогодишното си мълчание пред медиите, за да сподели съкровенни спомени с участието на Бате Начко.

Автори на филма са Явор Веселинов, Венелин Йорданов и Милен Димитров. Продукцията е реализирана със съдействието на фирма „ВИА 2000“.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4