Илия Павлов почна работа в Холивуд

Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, започна работа в Холивуд. Младежът се похвали, че вече ще се занимава с кинобизнес. Това е първата работа на младия Илия Павлов, след като завърши колеж в Кенектикър, а след това и бизнес и финанси в Американския колеж в Швейцария. Сега майка му Дарина Павлова, която напоследък минава за една от влиятелните дами в Холивуд, му уредила работа по специалността. 

Илия Павлов-младши е консултант по продажби на творбите на „Милениум мидиа“, една от най-големите независими компании в бранша. Тя прави по-голямата част от филмите на холивудските звезди, снимани у нас, в това число и актуалния екшън „Унищожителят“ с Джерард Бътлър и Гари Олдман. 

Илия Павлов ще продава в Америка и по света едни от най-очакваните кинохитове за следващата година като „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун, който все още се снима, и вече готовия „Хелбой“ с Мила Йовович.

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4