Преговорите на Локо (Сф) с италианеца зациклиха, той пропусна полет от Рим

Преговорите на Локо (Сф) с италианеца зациклиха, той пропусна полет от Рим

Мистериозният италиански бизнесмен, който проявява интерес към акциите на Локомотив (Сф) и днес не седна на заключителни преговори с Иван Василев. Собственикът на “червено-черните” очакваше богаташа от Апенините на среща, в която да уточнят позициите си относно бъдещето.

Италианецът обаче не спази уговорката и така и не кацна в София, научи “Витоша Нюз”. Оправдал се е пред Василев с…изпуснат полет от Рим…Това звучи направо несериозно на пръв поглед като евентуална причина.

При всички случаи, дори и при провал в преговорите с италианеца, Иван Василев няма да зареже любимия си клуб и отново ще се нагърби с издръжката му.

Иначе “железничарите” стартират подготовката си на 18 юни (понеделник). Въпреки неяснотите около най-близкото бъдеще вече са уговорени и няколко контролни мача. От ръководството обаче не внесоха яснота относно конкретни съперници и дати за проверките.

Поне 10 души от тима, който завърши първенството във Втора лига, вече си тръгнаха. Водени са преговори с дузина нови играчи.

Досегашният старши треньор Младен Додич също вече не е част от Локото. Сърбинът пое Радник (Сурдулица) в родината си. Тръгна си в посока “Царско село” и треньорът на вратарите Йордан Господинов.

“До часове ще обявим и кой ще е новият ни треньор. Предстои само да финализираме преговорите с него. Селекцията е в ход. Нашите привърженици могат да бъдат спокойни. И през новото първенство ще преследваме промоция в елита. Стягаме боеспособен отбор. Този пъът няма да допуснем грешките от миналия сезон”, обясниха от “Надежда” пред нашата медия.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4