Иван Редовски: Целим се в средата на таблицата, Хебър е фаворит за промоция

Иван Редовски: Целим се в средата на таблицата, Хебър е фаворит за промоция

Иван Редовски не се нуждае от представяне. Играещият треньор на Балкан (Ботевград) коментира пред “Витоша нюз” ремито (1:1) срещу Надежда (Доброславци) в мач от 11-ия кръг на Югозападната Трета лига.

“Търсихме победата до последно. За наше съжаление се получи равенство. Топката се движеше бързо по терена, което принуди и двата отбора да вдигнат темпото, започна Редовски. – Мачът като цяло беше равностоен и смятам, че резултатът е закономерен. Начинът, по който ни изравниха обаче е неприятен. Болезнено е. Домакините доста се стараха и бориха, заслужиха си точката.

Какво да коментирам съдиите? Главният рефер Йордан Воденичаров търпи критика най-вече за фауловете и за няколко спестени картона на играчи от Надежда. Като цяло може би него най-добре го устройваше равния резултат, за да няма недоволни.

Защо Иванов и Цветанов си размениха обиди и удари ли? Това означава, че им е неприятно. Видях я ситуацията…Да, неприятно е. Двамата си попречиха да отбележат гол, който щеше да ни донесе победата в крайна сметка. Вижте, щом има напрежение, значи имат характер и не им е приятно да губят точки. Определено напрежението на някои момчета им идва в повече. Натрупаха се няколко мача без победа. Нормално е да са изнервени.

В сряда ни предстои сблъсък с Миньор (Перник). Това е тежък съперник, сериозен отбор. Надявам се да ги бием. Ние сме такъв отбор, че можем да победим всеки, както и да паднем от всеки в групата. Корав съперник сме вкъщи, така че срещу Миньор излизаме за победа.

Какви са целите ни? Ще се опитаме да не изпитаме сътресения в класирането, да не се борим срещу изпадане. Целта ни е класиране в средата на таблицата. Нямаме амбиции за влизане във Втора лига.
Фаворит в Трета лига е Хебър. Като организация, като треньорски щаб, като финанси, база и ДЮШ те превъзхождат останалите. Хебър заслужава промоцията и мисля, че ще го постигне това безапелационно.

Що се отнася до битката при изпадащите…Сезонът е дълъг. Доста тимове са замесени в тази борба. С една добра серия от 3-4 победи всеки, както е считан за изпадащ, набързо да се озове в “златната среда”. Така е много рано да се определя кой ще изпада, но там вече си зависи от амбиции и възможности на клубни ръководства. Мисля, че до късната пролет няма да се реши тази битка. До края ще бъде доста интересно.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4