Стефан Костадинов: Благодаря на момчетата, направиха ме щастлив! Спокоен съм, щом Бомбата и Терцата играят за Мрамор

Стефан Костадинов: Благодаря на момчетата, направиха ме щастлив! Спокоен съм, щом Бомбата и Терцата играят за Мрамор

Треньорът на Мрамор Стефан Костадинов похвали целия отбор след важната победа над Житен с 2:0 като гост в дербито от 16-ия кръг на първенството в Северната АОГ. Той говори пред главния редактор на “Витоша Нюз” Милен ДИМИТРОВ.

“Много ценна, много сладка победа за нас. Поздравявам момчетата, защото се раздадоха до последно. Имахме и да си връщаме на Житен за резила от миналата есен, когато ни биха с 6:1 у дома. Благодаря на моите футболисти, че играха за селото, за себе си и за мене. Те даже посветиха победата на мен…Мачът имаше и личен момент. Знаеш, че аз съм си от Житен. Тук живея, тук са моите близки. След загубата есента много ме бъзикаха съкварталците. Това е. Много съм щастлив. Друго какво да ви кажа? Просто нямам думи.

Всички от нашия тим се показаха като истински мъже и бойци. Спечелиха на този труден терен, въпреки времето, въпреки всичко. Целият отбор беше перфектен днес. Не мога да отлича индивидуално никого, защото победата е дело на всички. А Бомбата няма какво да го коментирам. Бомбата е върхът (смее се)…Докато играят отзад той и Теди Терцата аз съм спокоен. Малко отбори ще ни победят. Ако игрището беше в по-добро състояние, щяхме да ги бием с по-голям резултат. но и така сме доволни, започна бившият младежки национал.

-Дали ще има премии? Не, по-скоро ще направим голям банкет. Ще празнуваме в кръчмата на Житен. Ще има печено агне, много ракия, бира и така…Целта ни е да се преборим за трето място в групата. Играем си мач за мач. ”

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4