Надежда (Доброславци) стяга яка селекция за пролетта

Надежда (Доброславци) стяга яка селекция за пролетта

Ръководството на един от новаците в Югозападната Трета лига планира солидна зимна селекция. Надежда (Доброславци) завърши есенния полусезон на 16-о място с актив от 14 точки и е сероизно застрашен от изпадане. С по-малко в класирането са само другите новаци в групата – Спортист (Своге) – 11, и Велбъжд (Кюстендил) – 3.

С оглед тежката задача за оцеляване босовете на Надежда вече водят усилени преговори за подсилване на тима. За сигурни нови попълнение вече могат да се считат трима футболисти, научи “Витоша нюз”.

Става въпрос за Неделин Асенов (Спортист, Своге), Атанас Христов (Пирин, Гоце Делчев) и Йордан Ризов, който доскоро беше считан за един от най-големите таланти от школата на Локомотив (София).

В плановете на новака в Трета лига са още играчи, някои от тях със солиден стаж в професионалните дивизии.

Както вече писахме, начело на тима от Нови Искър се завърна МетодиАтанасов. Под ръководството на младия специалист Надежда постигна най-големия успех в историята си – промоция в Трета дивизия. Атанасов смени на поста преди три седмици бургазлията Еролин Кючуков.

Стана ясно и къде ще протече основната част от зимната подготовка на тима от Доброславци. Планира е лагер в Сандански, където ще се изиграят и контроли срещу силни съперници от Втора лига и от чужбина.

Милен ДИМИТРОВ
На снимката: Неделин Асенов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4