Отиде си Владо Аврионов

Отиде си Владо Аврионов

Поредна тъжна вест споходи българския спорт! Отиде си Владимир Аврионов. Това съобщиха пред “Витоша Нюз” близки до известния спортен деятел.

Той в продължение на дълги години беше председател на ОСК “Локомотив” (София). Роден е на 20 юли 1952 г. През юли 2012 г. бившият елитен самбист, който управлява обединения спортен от 1996 г., сам реши да се оттегли, въпреки че мандатът му не е изтекъл. Членовете се съобразиха с неговата воля и го изпратиха с аплодисменти и благодарности. Общото събрание взе решение да направи Аврионов почетен председател  заради заслугите, които има за съхраняването на най-старото железничарско спортно дружество в Европа в трудните години на прехода и на икономическа криза.

Поклонението пред тленните останки на Владимир Аврионов ще бъде в понеделник, 23 април, от 12:00 часа, в църквата “Свети Георги”.

Екипът на “Витоша Нюз” изказва най-искрените си съболезнования на близките и семейството на починалия…
Поклон пред светлата му памет…

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4