Шампиони застанаха зад каузата “Заедно сме Надежда” (ВИДЕО)

Шампиони застанаха зад каузата “Заедно сме Надежда” (ВИДЕО)

Шампионите от детско-юношеската школа на Локомотив (София) застават с личния си пример срещу вандализма и  в подкрепа  опазването на новите детски площадки в район “Надежда”.

Отборите по художествена гимнастика и бокс към ОСК „Локомотив“ София се включиха в кампанията „Заедно сме Надежда“ , която реализира районна администрация „Надежда“.

Поканих изявени спортисти от отборите по художествена гимнастика и бокс на червено-черната детска школа, за да дадат личен пример на своите връстници. За съжаление вандалските прояви срещу съоръжения по детски и спортни площадки са честа практика в гр. София. Само тази година изградихме 6 нови детски площадки в район „Надежда“, но по-важното за мен е да успеем да ги запазим здрави и чисти. Вярвам, че шампионите обединяват хората и са модел за подражание не само в спортните зали, но и в живота.“, каза кметът на район „Надежда“ инж. Димитър Димов при старта на Кампанията „Заедно сме Надежда“.

Златното“ момиче от националният отбор по художествена гимнастика Катрин Велкова, която вече е главен треньор на малките грации на „Локомотив“, националната състезателка по художествена гимнастика Радина Томова, световната вицешампионка и европейска шампионка по бокс Стойка Петрова, европейският шампион Красимир Джуров (52 кг) при юношите, сребърната медалистка при девойки Диана Ал Шаар ( 80 кг) призоваха към самосъзнание и спазване на правилата за експлоатация по новите площадки. „Новите цветни и атрактивни площадки за игра са наши и трябва заедно да ги пазим!“, категорични бяха големите и малки шампиони на „Локомотив“ София.

Само обединените усилия на граждани, администрация и бизнес могат да направят града ни по-добро място за живеене. Именно затова нашето послание към местните жители е „Заедно сме Надежда“ . Важно е да положим единни усилия и да бъдем нетолерантни и непримирими към вандалското поведение срещу обществените зони за отдих и игра.“, допълни кметът на район „Надежда“ Димитър Димов.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4