Учители от район “Надежда” получиха високо признание

Учители от район “Надежда” получиха високо признание

Три ценни отличия и достойно място за представителите на район “Надежда” в XXII национален конкурс „Учител на годината“ на Синдикат на българските учители.

Горди сме, че е Филипа Каменова, психолог в ЦСОП “Едуард Сеген” е сред победителите в “Учител на годината” . Директорите на 15 СУ Ваня Минева и 102 ОУ Румяна Здравкова са отличени сред най-добрите, иновативни и успешни директори в страната.

По време на тържествената церемония бяха отличени най-добрите, иновативни и успешни учители и директори в страната.


Знаковата церемония по празничното награждаване беше открита с тържествено слово на председателя на Синдиката на българските учители д.ик.н. Янка Такева.

През 2019 година в авторитетния конкурс кандидатстваха над 320 учители и директори от цялата страна. От тях, номинирани бяха 102-ма педагози.

Победителите, получили най-високия приз „Учител на годината“ и на Специалната наградата на Председателяна СБУ бяха отличени за професионализъм, отдаденост и новаторство в десет направления – предучилищно възпитание и подготовка, начално образование, хуманитарно, природо-математическо, изкуства и спорт, професионално образование, директори и помощник-директори, възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници, млади учители, учители – наставници.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4