Шефът на световния минифутбол идва на гости на БАМФ и БФС

Шефът на световния минифутбол идва на гости на БАМФ и БФС

Президентът на Световната минифутболна федерация (WMF) http://www.minifootball.com/  Филип Джуда ще посети София на 09 и 10 януари по покана БАМФ. По време на двудневното си посещение г-н Джуда ще проведе работна среща с Вицепрезидента на БФС г-н Атанас Фурнаджиев, който е член на Маркетинговата комисия на УЕФА. Темата на разговор ще бъде ролята на мини футбола като инструмент за привличане на повече фенове към футбола и активното спортуване в свободното време. 

Президентът на Световния мини футбол ще има и разговори с ръководството на БАМФ по отношение на развитието на мини футбола в България, европейските и световните перспективи пред любимата игра. Посещението съвпада и с награждаването за юбилейното десето издание на Английската неделна лига на БАМФ, което ще се проведе на 09.01.2019 от 20:30 в дискотека “Ревю” на площад “Народно събрание”. По този начин шампионът “Малки Страсти” ще има честта да получи трофея си лично от човек номер едно в мини футбола в световен мащаб.

Източник: bamf-bg.eu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4