Шок в съдийските среди след избора на Сталев

Шок в съдийските среди след избора на Сталев

Масово недоумение настъпи в съдийските среди след избора на Йордан Сталев за техен шеф. Почти никой от тях не е очаквал точно на този техен колега да се спрат хората от управата на футболната ни централа.

“Изненадва ни това решение на Изпълкома. Вярно е, че Сталев, за разлика от предишния председател на СК Петър Петров, поне е бил ръководещ на терена, а не страничен рефер. Но все пак Йордан не е достатъчно авторитетна фигура в съдийството, не се ползва с кой знае какво уважение от колегите си. Доста от по-младите даже не са и чували за него. Дано да се справи с отговорната и изключително тежка задача”, коментираха няколко от най-популярните ни бивши съдии пред “Витоша Нюз”. Те изрично пожелаха да останат анонимни. 

53-годишният пловдивчанин има сравнително посредствена кариера като съдия в “А” група. Заблизо 10 години в елита реферира само 41 мача. 

За “горещия стол” бяха спрягани далеч далеч по-авторитетни имена. Да цитираме само Атанас Узунов и Любе Спасов е достатъчно…

Както вече писахме, в Съдийската комисия влизат още Георги Йорданов от Габрово, който ще бъде заместник-председател на комисия, а членове до края на сезон 2017/2018 ще бъдат Мартин Богдев, Иван Вълчев, Радан Мирянов, Костадин Стоичков и Валентин Добрев.

 

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4