Синът на Гунди с благороден жест към Левски

Синът на Гунди с благороден жест към Левски

Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей, започна дарителска кампания за “сините” в САЩ и Канада. Вчера той празнува рожден ден, а след него обяви своята инициатива, която цели годишно осигуряване на 240 000 долара за Левски.

Ето какво написа Андрей Аспарухов:
“Благодаря за многобройните пожелания! Опитах се да отговоря на всичките, но се надявам да ме извините, ако съм пропуснал.
Благодаря от сърце!!!

Искам обаче да използвам рождения ми ден за да популяризирам една дарителскa кампания, целяща да обединят хората извън България, и да се помогне на любимия Левски в този труден момент.

Преди 5 години със съпругата ми бяхме поканени в Чикаго за основаването на Фен клуб “Левски-Северна Америка”. Като почетен председател, и със съдействието на Николай Василев и Боби Зарев -основатели на клуба, смятам че сега е времето да организираме дарителска кампания и финансово да се помогне за спасението на Левски.

Надяваме се да намерим най-лесната и удобна за всички платформа за дарения и съвсем скоро да дадем началото на кампанията. Ще ви държа в течение за всяка стъпка!

Целта е ясна! Помощ е нужна, и то точно сега! Всеки, който чувства, че може да се включи към тази инициатива е добре дошъл!

Благодаря и Само Левски!!!

Източник: Blitz.bg

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4