Витоша (Бистрица) си избра треньор! Вижте кой е той

Витоша (Бистрица) си избра треньор! Вижте кой е той

Вече е ясно кой е новият старши треньор на Витоша (Бистрица). Това по всяка вероятност ще бъде Енгибар Енгибаров, научи “Витоша нюз”.

Бившият национал ще замени на поста Росен Кирилов, чиито договор с “тигрите” не беше подновен след края на сезона. Както е известно, Витоша оцеля в елита за втора поредна година след драматичен бараж. Този път тимът би Монтана с 3:0 на стадион “Славия” и се спаси от изпадане.

Въпреки успеха Кирилов не остана треньор на отбора от Бистрица. “Решихме да се разделим с Росен Кирилов. Благодаря му за отлично свършената работа. Доволни сме от професионализма, който показа Кирилов, но все пак решихме да тръгнем в друга посока, да направим промяна. Няма никакви проблеми между нас, оставаме си приятели, коментира президентът на елитния клуб Сергей Ташков. – Водим разговори с Енгибаров. Предстоят ни някои неща за доуточняване.”

Ръководството на клуба вече е провело предварителни разговори с Енгибар Енгибаров. Двете страни са постигнали съгласие по повечето точки от договора, остава да се уточнят само дребни детайли. Досега Енгибаров водеше Спартак (Варна) и успя да го вкара във Втора лига.

Тъй като специалистът няма нужния лиценз за Първа лига ще му помага Костадин Ангелов.

Енгибаров отдавна е част от Витоша (Бистрица) – ветерани. Той взе участие и във финалния мач от републиканското срещу Лудогорец преди по-малко от месец. “Тигрите” триумфираха за пореден път с шампионската титла. В състава им беше и премиерът Бойко Борисов.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4