Мъри Стоилов предупреди: Ако не намерим 2-3 милиона, разпродаваме отбора! (ВИДЕО)

Мъри Стоилов предупреди: Ако не намерим 2-3 милиона, разпродаваме отбора! (ВИДЕО)

Станимир Стоилов призна, че ако в следващите месеци Левски не намери 2-3 млн. лева, ще трябва да разпродава основните си футболисти. Въпреки това Мъри успокои феновете, че дори да се стигне до подобен сценарий, „сините“ няма да се борят за изпадане. Специалистът говори пред YouTube канала Gourmet Footbal.

„Ако не реагираме в близките месеци по най-добрия начин – „левскарите“, компаниите, фирми, спонсори, да създадем един нов спонсор на Левски, със суми около 2-3 милиона лева на година, реалността да се разпродава отборът е належаща. Казах – не ми е приятно Левски да има задължения към когото и да е било. Аз съм послединя човек, който иска да трупаме задължения или да добавяме нови. Така че трябва да продадем някои от играчите, ако има предложения за тях, за да можем да си покрием дълговете. Казал съм, че ако трябва, ще играем с юноши заради спасението за Левски, няма ниакъв проблем. Левски няма да изпадне, ще се задържи във висшата лига“, заяви Стоилов.

Той допълни, че преди половин година няма оферти за нито един футболист на „сините“, но в момента в офисите на клуба постъпили предложения за двама футболисти на обща стойност 2 млн. лева.

„Ако клубът е стабилен още година и половина – финансово и игрово, тази цена може и да се удвои.

Така беше и в предния ми предстои“, допълни Стоилов. Той и водещият на подкаста очертаха трите варианта, с които клубът да си набави въпросните необходими 2-3 милиона – нов основен спонсор или няколко спонсора, масовизация на Сдружението „Левски на левскарите“ и най-лошият вариант за „сините“ – разпродажба на отбора.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4