Българка спечели MINI MISS NATIONS 2017 в Бразилия

Едно българско момиченце сбъдна мечтата си да се превърне в принцеса! 6-годишната Марина Георгиева спечели световната титла MINI MISS NATIONS 2017 в Куритиба, Бразилия! 

Международния конкурс за красота и таланти се провежда за 12-ти път с участници от над десет държави от цял свят. Децата изживяват невероятна седмица в Бразилия с пътешествие с влак в джунглата, посещение в Парламента на Куритиба, интервю с международното жури, Шоу на талантите, фотосесии,приятелства с техни връстници за цял живот. 

Победата в своята възрастова категория малката Марина спечели с блестящо и уверено сченично поведение, танц в латино стил с атрактивен тоалет, впечатляваща ръчно декорирана бална рокля и специално подготвен национален костюм в цветовете на българския трибагреник, символизиращ изгряващо слънце, обсипан с рози – символ на България на дизайнерката Мариета Славчева, който и донесе лента „Най-добър национален костюм“.

Данило Д Авила – Президент на конкурса лично връчи лентата на Марина на сцената в Куритиба. Председател на журито е Даниела Д Авила , а членове са представители на над 10 държави и модни експерти от Бразилия, представител на България е Ирина Папазова – собственик на Агенция Интерсаунд. 
Марина е първокласничка, родена в малкия старопланински град Твърдица. През 2016 година тя стана Малка Мис България, а през февруари в Йоханесбург, Южна Африка завоюва Гранд при на конкурса Little Model Earth 2017, а през следващата година и предстои отново пътуване до там, за да предаде короната на следващата победителка.

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4