Офлайн парти за запознанства

Поредицата популярни столични партита за запознанства продължават да разчупват ледовете и да събират нови двойки

В четвъртък, 19 октомври – в разгара на най-шарената и все още топла есен около 200 човека ще търсят правилния ключ в добре познатия и нашумял по света парти формат Lock & Key или по нашенски – „Ключ и катинар“. „Ключът е в теб!“, казват ни организаторите от Club R и са прави поне за половината от нас. На входа на клуба ще се раздават ключове на господата и катинарчета на дамите. Целта на вечерта е колкото може повече двойки да открият кой ключ кое катинарче отключва, като всеки ключ ще отключи само по едно катинарче. Така че успехът ще е за най-упоритите. Всички двойки, които успеят да се намерят, печелят по безплатен шот на бара на домакините от клуб Disco.

Освен достатъчно любопитните ключове и катинарчета, за да бъде вечерта още по-вълнуваща на партито ще има други свежи игри за запознанства, флирт карти и конкурси. Организаторите са подготвили бързи срещи и мини мачмейкинг – умалени подобия на другите им формати за запознанства.

На място из залата ще пърхат купидончета, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш.

Партитата на Club R се отличават и със специфичния за всяко парти дрескод, който допълва парти обстановката. В случая това ще е аксескод, защото всеки от гостите ще трябва да носи някакъв парти аксесоар – шапка, маска, балон, очила или друга типична парти джунджурия.

Възрастово ограничение за партито няма, освен участниците да са над 18 г. За да се включиш в партито, е необходима предварителна регистрация. Можеш да си направиш такава от тук: https://goo.gl/3WPK57

Отключи сърцето си!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4