Джеки: Няма да се учудя, ако предложат и Дядо Мраз за треньор на националите

Бившият капитан на ЦСКА и легенда на клуба Георги Димитров взе отношение по най-наболелите теми. Джеки не скри разочарованието от факта, че “армейците” играят във “В” група. Според бившия бранител това е загубено време за “армейците”, а всеки мач в момента е като бенефис.

“Всички знаят какво се случва. Аз две години го говорих това. Не искам пак да им правя реклама на тия. Виновниците се покриха, те са ясни. Защо държавата да е виновна? Това са частни клубове, какво общо има държавата.? Нима Сашо Томов е имал някакви пари, когато пое клуба? Видяхте как изгониха Сашо Томов първия път с камъни. Какво очакваха хората при втората му поява? ЦСКА няма да загине никога, само да не дойде Лупи за трети път. На мен ми е неудобно да ходя на “Армията” и да гледам някакви мачове като бенефиси. “В” група е губене на време за ЦСКА, нито футболът е от нивото на преди 1-2 години. Оттам не виждам как някой ще излезе да играе в “А” група, гледате ги, момчетата нямат качества, каза Джеки пред TV7.

– Ще ви дам един приемер, беше преди година при Стойчо, имаше 6-7 таланти. Сега има друг треньор, води други юноши, утре ще дойде друг наставник и ще доведе други таланти. Един отбор трябва да има политика, а не да се води по треньора.

Не мисля, че Боби е виновникът за неволите на националния тим. Не знам в някоя държава толкова често да се коментира президентът. Когато отпаднаха българските отбори в Европа, не бе виновен Боби Михайлов или федерацията. В Изпълкома има 7-8 човека, от които повечето са президенти на клубове. Те вземат решенията, Боби не може да ги взима всички.

Много хора искат чужденец. Видяхте Капело как прибра 30-40 млн. евро и само ги залъгваше. Сега имат друг селекционер и играят друг футбол. На нас не ни трябват чужденци, имаме достатъчно големи имена Бербатов, Балъков, Стоичков – тези имена са утвърдени и трябва да се обединят.

Не може националният отбор да играе само квалификации и да няма един контролен мач. Сега чувам, че са предложили Гочето Василев, няма да се учудя, ако предложат и Дядо Мраз.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4