Струмска слава взима халф от Левски

Струмска слава взима халф от Левски

Струмска слава (Радомир) иска да привлече френски халф, научи “Витоша Нюз”. Става въпрос за опорния полузащитник Идрис Ба, който през последния сезон блесна с отличните си изяви в четвъртодивизионния Левски (Чепинци). Може да играе и като люв външен халф и централен защитник.

Французинът е бил наблюдаван на няколко пъти от хора от щаба на радомирския клуб. По всяка вероятност ръководствата на Славата и Левски ще се разберат за трансфера на Ба.

Той играе в България от 2013 г. Освен в Чепинци, е ритал и в още два тима от столичната и пернишката група – Орловец (Кокаляне) и Легия (Рударци), както и в третодивизионния Велбъжд (Кюстендил).

В същото време от Струмска слава си тръгнаха петима играчи. Прекратени са договорите на Ивайло Стоянов, Георги Каранейчев и Стоян Георгиев. Наемът на нигериеца Окечукво от Царско село пък изтече.

Радомирци стартират подготовка на 20 юни. От 2 до 12 юли тичът ще изкара лагер в Банско.

Снимка: Милен Димитров
На кадъра Идрис Ба е отляво до съотборника си Съни Икиде.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4