Намесват и Стенли в битката за поста на Боби Михайлов

Стилян Петров е получил предложение да се яви на предстоящия конгрес на БФС и да се кандидатира за президент на федерацията, научи “Витоша Нюз” от отлично осведомени източници. Влиятелна група опозиционери вижта в лицето на Стенли фигурата, която може да се изправи в предизборната битка срещу фаворита и сегашен шеф на футбола ни Борислав Михайлов.

Петров е отхвърлил предложението, без да посочи мотивите си. Както е известно, Стенли е легендарен футболист от националния отбор. Дълги години беше и капитан на “лъвовете”. Направи успешна кариера, преминала през Монтана, ЦСКА, шотландския Селтик и английския Астън Вила.

Както “Витоша Нюз” първи писа, на предстоящия през февруари 2018 г. конгрес на БФС почти сигурно ще се яви и Любослав Пенев, който в момента е начело на дубъла на испанския Валенсия.

Опозицията на сегашната власт стяга солидна селекция, която да изправи на събранието. Сред кандидатите за постове в бъдещото евентуално ново БФС са Пламен Марков, Наско Сираков, Ивайло Аспарухов, Христо Ристосков и Стойне Манолов.

Сред видните противници на сегашната власт са още легендите Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4